Nieuws

Nieuwe datums! | Ontdek het NaarBuitengoed

Ontdek het NaarBuitengoed!

Het is tijd om het NaarBuitengoed te gaan ontdekken! Ondanks de nieuwe maatregelen zitten we niet stil. Gelukkig is er nog veel mogelijk in het prachtige gebied, waaronder fijne buitenactiviteiten. Binnenkort organiseren onze “Freek Vonkstwee leuke en leerzame wandelingen voor iedereen die interesse heeft om meer te leren over het gebied.

Wandeling 1

“Vuur uit de natuur : Workshop vuur maken” | 4-6km – 1,5-2 uur

Je warmt je ermee, maakt je eten ermee klaar. Vuur is onze compagnon alom. Tijdens deze wandeling zien we wat we kunnen gebruiken uit de natuur om een eigen vuur te starten. En om alvast een tipje van de sluier op te lichten: dit is niet alleen met hout! Ga met ons mee op pad om alles over vuur te ontdekken en warm op bij je zelfgemaakte vuur na deze winterwandeling.

Datum: zondag 13 februari 2022
Tijd: 14.00 uur
Startplek: Buitenplaats Vaeshartelt – Weert 9, 6222PG Maastricht

Wandeling 2

“Zie wat je niet zomaar kan zien: Ontdek Wildsporen” | 4-6km – 1,5-2 uur

Je ziet ze vaak niet, maar ze zijn er wel: allerlei dieren van groot en klein formaat. In deze excursie gaan we op zoek naar wat we wél kunnen zien … hun voetstappen! Ga mee op deze ontdekkingstocht naar de verborgen bewoners van het NaarBuitengoed en laat je verrassen door wat ze voor je achterlaten. Wie weet, misschien komen we nog wel een schoentje tegen?

Datum: zondag 20 februari 2022
Tijd: 14.00 uur
Startplek: Parkeerplaats van B&B Brakke Berg – Wolfsdriesweg 10, 6325PM Berg en Terblijt

I.v.m. de activiteit bij beide wandelingen is het niet aan te raden honden mee te nemen.

Interesse in één van of allebei deze wandelingen? Meld je dan aan via onderstaand formulier.