Nieuws

Speeddaten met ondernemers

Wil jij lokale ondernemers leren kennen? Dan is de NaarBuitengoed speeddate je kans!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 2 november 2021 werd het duidelijk dat we allemaal behoefte hebben aan 1 op 1 contact binnen de coöperatie. We geloven erin dat we samenwerkingen kunnen versnellen en verbeteren door elkaar beter te leren kennen. Daarom organiseren we op binnenkort de eerste NaarBuitengoed open speeddate! Tijdens deze speeddate krijgen alle aanwezige ondernemers de kans om zowel met elkaar als met het bestuur van de coöperatie kennis te maken.

Door elkaar beter te leren kennen zijn er al een aantal mooie samenwerkingen tot stand gekomen. Een recent voorbeeld: het personeel van Villa Kanjel, dat in de winterperiode dicht is, gaat uithelpen bij Buitenplaats Vaeshartelt, waar een personeelstekort is. Zo raakt Villa Kanjel haar personeel niet kwijt, en is Vaeshartelt voor deze periode geholpen. Ook onze Happy Stone actie en de fietsroute tijdens de Open Monumentendag zijn voorbeelden van recente samenwerkingen in het NaarBuitengoed.

Ben je al proeflid? Maak dan gebruik van deze mogelijkheid om erachter te komen of je een waardevolle samenwerking binnen het NaarBuitengoed kunt opzetten. Twijfel je nog om proeflid te worden? Doe ook dan vooral mee! Dit is namelijk de uitgelezen kans om erachter te komen of lid worden van het NaarBuitengoed iets voor jou is.

Datum: TBA
Tijd: TBA
Locatie: TBA