Nieuws

NaarBuitengoed kick-off geslaagd!

Op vrijdag 1 oktober heeft de kick-off van het NaarBuitengoed plaatsgevonden. Deze kick-off duidt de officiële overdracht van overheid naar ondernemers aan en is een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling van het gebied Maastricht – Meerssen – Valkenburg.

Tijdens de kick-off is er gesproken over het oorspronkelijke doel van het Buitengoed Geul en Maas en de nieuwe richting die wordt ingeslagen door het NaarBuitengoed. Ook werd er kort aandacht besteed aan de acties die reeds zijn uitgevoerd, zoals het schilderen van ‘Happy Stones’ door inwoners van lokale verzorgingshuizen en het opzetten van een fietsroute tijdens de Open Monumentendag.

 

De eerste leden van de NaarBuitengoed coöperatie zijn ook een feit! Dank aan iedereen die zich de afgelopen periode al heeft aangemeld. Twijfel je nog? Kies dan voor een proeflidmaadschap! Als je nu proeflid wordt kun je tot april 2022 gratis genieten van de voordelen die het NaarBuitengoed met zich meebrengt. Spreken bijzondere ontmoetingen, waardevolle samenwerkingen, creatieve oplosingen en jou aan? Grijp dan nu de kans om gratis lid te worden. Je ontvangt dan ook het NaarBuitengoed-schildje dat je kunt bevestigen op de muur van jouw werkplek.