25 juni 2023

Landgoed picknick NaarBuitengoed

Bestel je picknickmand(en)

Picknicken op schitterende landgoederen

Frisse lucht. Wind in je haar. Genietend in het gras, op een kleed met een goedgevulde picknickmand. Starend over een schitterende locatie. Dat is de Landgoed Picknick in een notendop. Op zondag 25 juni organiseert NaarBuitengoed op enkele landgoederen rondom Maastricht een prachtige picknick. Dat wil je meemaken, toch?

Hét gezelligste uitje van de zomer

Loop jij warm voor een bijzonder dagje uit met familie, vrienden of gun je juist jezelf een verwenmoment? Geniet van een overheerlijke luxe lunch op een unieke plek. Kies één van de deelnemende landgoederen: Buitenplaats Vaeshartelt, Villa Kanjel, Grande Suisse of Kasteel Bethlehem en laat je verwonderen door het mooie uitzicht. Is je buik gevuld na de smakelijke picknick? Trek dan de natuur in voor een wandeling of bezoek één van de andere geweldige landgoederen.

Rijkelijk gevulde picknickmand

Luxe en lokaal. Dat is een combinatie die in de smaak valt. Maastrichtse cateraar Saveur stelde een heerlijke picknickmand samen. Met aandacht voor lokale producten, passend bij de sfeervolle setting. De picknickmand is beschikbaar voor twee of drie personen. Er is ook een smaakvolle vega variant. Voor beide boxen vragen we €14,95 per persoon.

Picknickmand

  • Wrapje Limburgs Limousin runder carpaccio, truffelremoulade, rucola
  • Klein broodje met Saveurs gehaktbrood, Maastrichtse mosterd, koolsalade
  • Salade van st Pieter aardappeltjes, komkommer, dille dressing
  • Picknick trio; Huisgemarineerde olijven met citroen, Limburgs worstje, Geulhemmer grottenham
  • Vruchtensapje van onze lokale groenteboer

Picknickmand vegetarisch

  • Wrapje Limburgse grottenkaas, truffelmayo en rucola
  • Klein broodje met salade van hoeve eitjes
  • Salade van st Pieteraardappeltjes, komkommer, dille dressing
  • Picknick trio; Huisgemarineerde olijven met citroen, gegrilde groenten met balsamico, groenten frittata
  • Vruchtensapje van onze lokale groenteboer

Bestel je picknickmand(en)

Reserveer jouw picknickmand

Reserveer meteen je picknickmand(en). Je haalt jouw picknickmand vervolgens op 25 juni tussen 11.00 en 13.00 uur op bij het door jouw gekozen landgoed. Zien we je daar?

Bestel je picknickmand(en)

Over NaarBuitengoed

Ondernemers in Buitengoed Geul en Maas slaan hun handen ineen. Als NaarBuitengoed zetten zij zich in om van het prachtige natuur- en landgoederengebied in Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul de ultieme plek te maken om naar buiten te gaan.