Doe mee!

Buitengoed Geul en Maas. Je hebt er vast wel eens over gehoord. Een fantastische gebiedsontwikkeling van het landgoederengebied in Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om dit gebied optimaal met elkaar te verbinden via infrastructuur, maar vooral ook door de samenwerking tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties aan te jagen. Nu is het tijd om met name dat laatste verder door te ontwikkelen en de kansen van dit gebied te verzilveren. Om dit samen te realiseren is in oktober 2020 de coöperatie NaarBuitengoed opgericht door een groep ondernemers uit het gebied. Samen bouwen ze aan een NaarBuitengoed waar we iedereen uitnodigen om te genieten van de natuur en cultuur van dit gebied via individuele en gezamenlijke producten en diensten. We nodigen jou en je bedrijf of organisatie uit om daar onderdeel van te worden. Word ook jij lid van het ‘NaarBuitengoed’?

Wat doen we?

NaarBuitengoed is het coöperatieve samenwerkings- en communicatieplatform van, voor én door ondernemers en maatschappelijke organisaties in het Buitengoed Geul en Maas. Samen en individueel doen we er alles aan om van dit prachtige natuur- en landgoederengebied in Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul de ultieme plek te maken om ‘naar buiten’ te gaan. Om mensen van binnen en van buiten Zuid-Limburg voluit te laten genieten en mee te laten doen met de natuur en cultuur van dit fantastische gebied. NaarBuitengoed is er om de mooie ‘naar buiten’ ideeën en activiteiten van ondernemers, organisaties en bewoners succesvol te maken.

Dat doen we o.a. met kennis- en netwerkevenementen voor leden en aspirant-leden. We starten eigen Buiten-thema’s, waarbinnen we al het mooie aanbod in het NaarBuitengoed bij elkaarbrengen en actief zichtbaar maken (denk aan een Buitengoed Buitenschool, Buitengoed Paradijstuinen, en de thema’s buiten werken en buiten sporten). We werken ook aan een digitaal platform waarop het NaarBuitengoed voor iedereen optimaal vindbaar is, inspireert en zorgt voor groei. Daarnaast ondersteunen we continu goede ‘naar buiten’-initiatieven met kennis, netwerk en hulp bij financiering door crowdfunding en onze contacten bij overheden.

Word jij één van de eerste leden van het Naar Buitengoed?

Nu lid worden van het NaarBuitengoed betekent dat ook jij voor je bedrijf of organisatie de kansen en het belang ziet van mensen ‘naar buiten’ laten gaan in onze fantastische natuur en cultuur. Alle ondernemers en maatschappelijke organisaties die zich herkennen in het NaarBuitengoed-manifest en dit willen helpen te realiseren worden van harte uitgenodigd om ook lid worden. Jij dus ook. Hoe meer leden de coöperatie heeft, hoe beter hoe we van ons NaarBuitengoed dé plek in Zuid-Limburg kunnen maken om naar buiten gaan. En om daar samen en individueel van te groeien. Lees verder voor verdere informatie over lid worden.

WORD NU LID!

Het Initiatiefnemers – lidmaatschap van Coöperatie Buitengoed Geul & Maas U.A.:

  • lidmaatschap nu slechts €500,- excl. btw voor het resterende jaar 2022 en 2023.
  • is bedoeld voor ondernemingen en grote maatschappelijke organisaties als initiatiefnemer van (nieuwe) initiatieven die het Naar Buitengoed vorm en inhoud geven.
  • geeft je alle kansen om eigen NaarBuitengoed-initiatieven succesvol te maken. Je hebt toegang tot (korting op) coaching, funding (zowel crowdfunding als publieke matching), en tot het netwerk van alle coöperatie-leden. Daarnaast ben je natuurlijk prominent te vinden op het digitale platform NaarBuitengoed, voor nog meer traffic en bekendheid.
  • geeft volledig stemrecht en meedeling in mogelijke opbrengsten.
  • download hier de ledenovereenkomst.

Wil je lid worden van de
NaarBuitengoed Initiatiefnemers?
Vul dan onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.