Nieuws

Iedereen draagt brei! | Nieuwe samenwerking

Envida en Naar Buitengoed onthullen kleurrijke boomdecoraties

Op 1 juli 2022 onthullen we het resultaat van een mooie campagne in samenwerking met Envida – dienstverlener in wonen, welzijn en zorg. Cliënten van Envida in het NaarBuitengoed breiden voor deze campagne allemaal een kleurrijke decoratie. Samen vormen deze decoraties een vrolijke lappendeken waarmee we twee bomen langs de oprijlaan van Buitenplaats Vaeshartelt versieren.

Samen

De bomen vormen een warm welkom aan iedereen die het NaarBuitengoed bezoekt. Ze staan symbool voor de boodschap dat we allemaal een steentje bijdragen. “’Samen’ staat centraal in de campagne. Samen met medewerkers. Samen met cliënten. Samen eropuit. Daarom vinden we deze actie zo belangrijk”, licht Marcia Reijnders – één van de initiatiefnemers van Envida – toe.

Onthulling

Na een hartelijk welkom door Roger Ruijters (voorzitter van de Raad van Bestuur van Envida) en een introductie over Vaeshartelt en de coöperatie NaarBuitengoed door Paul Janmaat (directeur buitenplaats Vaeshartelt), onthullen we de bomen in al hun pracht.

Programma

Datum: 1 juli 2022

  • 13.30 uur: Inloop
  • 14.00 uur: Welkom door Roger Ruijters Voorzitter Raad van Bestuur Envida
  • 14.10 uur: Welkom door Paul Janmaat – intro over Vaeshartelt & Naar Buitengoed
  • 14.30 uur: Feestelijke onthulling bomen
  • 15.00 uur: Vlaai en koffie/thee
  • 16.30 uur: Einde

Belevenis

Het NaarBuitengoed is dé plek in Limburg om naar buiten te gaan. Samen met ondernemers en organisaties uit het gebied slaan we de handen in elkaar om ervoor te zorgen dat er van alles te beleven en leren is voor jong en oud. Lees hier meer over wat we bijvoorbeeld in 2022 teweeg willen brengen en kom het zelf ervaren!